Auktioner


Innan du går på Autkion.


Utvecklingen industrin fortsätter att drabbas hårt av den senaste tidens problem inom husets verksamhet. Nästan dagligen, läsa om ett företag sjunker. Men för företag som har förmågan att överleva den nuvarande krisen, kan många av dessa konkurser bli en välsignelse i förklädnad. För när byggföretag säljer eller likvidera sina lager av tung utrustning och skicka dessa till auktioner anläggningsmaskiner, kan du ha möjlighet att utöka din personliga företag genom att köpa produkter på auktioner.


Auktioner är underbara sätt att du ska få produkter som används bobcat minilastare eller lastare skid att tillgängliga är långt under normala inköpspriser. Men auktioner har lång noterats för skarpa affärer samt en "alla killar för himselfInch attityd. Så innan du bestämmer dig för att hoppa i bilen och tänka på för närmaste auktion, hittar du ett antal saker du måste veta först.

Anläggningsmaskiner Auktionerings Tips.


  • Tips 1 Det är "Köparen björn i MindInch Live auktioner är stor sevärdheter och ljud från den traditionella auktionsförrättaren arbetar alla andra med deras varumärke smattra kan vara mycket berusande för den första gången köpare men inser att auktionerna kommer också att vara mycket en aggressiv stil säljprocessen. Du hittar några garantier och säkerhetsinspektioner, så du har att ange en budgivning som har en noggrann inställning.  • Tips 2 söka information. Vet du vad du söker efter innan du hämtar för inköp. Tänk på produkterna som erbjuds inom auktionskatalogen och bläddra handel tidskrifter, tidningar, etc. att utforska egenskaper och specifikationer från maskinerna som erbjuds.  • Tips 3 Sök rivaler på auktioner anläggningsmaskiner. Försök att komma tidigt och se vem som kommer till vad fordonet. Om detta låter som en närliggande auktion oddsen är bra att du kanske känner igen några av konstruktionen som har kommit till att investera i liknande produkter. Allvarligt överväga logotyper på arbete lastbilar, för att kunna få en uppfattning om vilken information kvarn deltar i köpet.  • Tips 4 Har en titt. När du är fysiskt i auktionen har du en tidsperiod för att undersöka växel på erbjudandet. Använd den här gången förnuftigt. Inspektera enheten som intensivt som möjligt. Ta med någon som har gjort eller fast dessa typer av maskiner, om du kan. Tala med säljaren kan göras och begär artigt frågor.  • Tips 5 Kom ihåg auktionsförrättaren kostnaderna. Kostnaden måste du betala för nästan använt alla enheter är alltid större än du bjuder! Med avseende på ah värd försäljningen, kommer du skyldig en köpare avgift eller premie som är vare sig fast avgift eller inkluderar en glidande procentuell skala beroende på den ultimata försäljningskostnader. Inom varma sätta i ett bud krig, folk glömmer ibland att de behöver betala inte bara introducerade bud. Så alltid ha detta i ditt sinne, särskilt om du är med begränsade medel.  • Tips 6 Inköp maskiner från biluthyraren auktioner. Ofta tunga maskinuthyrningsföretag kommer att sälja sina lager antingen i privat försäljning eller auktioner. Kostnaderna dessa maskiner kostar ofta mer än via en liknande offentlig auktion. Men medan denna utrustning ofta hårdare används än de från enskilda ägares men de är ofta bättre underhållna och fasta.


Riktlinjerna påpekats ovan kan hjälpa dig när som sannolikt, du hittar mer utförlig information på Maskino.se.